De populaire en schatrijke Dan Bilzerian is naast alle succes die hij al heeft, ook een bekend fenomeen in de wereld van poker. Ondanks hij beweert een genie te zijn als het gaat om poker, is dit nooit echt bewezen. Omdat dit steeds meer vragen is gaan oproepen heeft Dan Bilzerian online bekend gemaakt dat hij een miljoen dollar wedt dat hij gemakkelijk kan aantonen binnen twee jaar 40 miljoen dollar bij elkaar kan winnen.

Polk is zich er echter van bewust dat je maar moeilijk kun aantonen dat de 40 miljoen die dan Bilzerian wellicht bij elkaar weet te sprokkelen daadwerkelijk van poker vandaan is gekomen. Hij kwam met een ander voorstel om tegen Dan Bilzerian heads-up poker te spelen wat zijn specialiteit is. Maar Dan Bilzerian kan ook realistisch zijn en weet dat Polk, die miljoenen heeft gewonnen online met heads-up spellen, een favoriete zou zijn en Bilzerian voelt daarom maar weinig voor zo’n wedstrijd. Dan Bilzerian kwam daarom weer met het voorstel dat hij een miljoen wedt dat hij miljoenen heeft gewonnen via poker.

Dan Bilzerian was ook niet op zijn mond gevallen toen hij openbaar verklaarde dat hij zich gewoon concentreerde op geld en mooie vrouwen, terwijl Doug Polk zich vooral moest concentreren op pokertheorie en trainingvideo’s.

Polk is al langer kritisch over de pokerweelde van Dan Bilzerian en plaatste in 2017 zelfs een video op youtube waarop hij uitlegde waarom het pokersucces van Dan Bilzerian in twijfel moet worden getrokken, maar ook waarom hij niet op de uitdaging van Dan Bilzerian in zal gaan en zich op iets anders zal gaan concentreren.

Doug Polk is slechts één van de vele mensen die vraagtekens zetten bij het succes dat Dan Bilzerian beweert te hebben in poker en het investeren in crypto currency, wat ook strategisch helemaal niet zo handig is zoals hij het aanpakt.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste trends en ontwikkelingen en ook nog eens kans maken op leuke prijzen? Meld je dan nu aan op onze nieuwsbrief!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

SHARE
Next articleIt’s time for revenge